Enkelkabin

Ford Transit Chassis Enkelkabin

Skapbil, tippvogn, kjølebiler og nesten hva som helst ... Det er en grunn til at Transit Chassis er det kjøretøyet som velges oftes ved ombygging til varebil.

Førerhuset i Transit Chassis enkelkabin maksimerer den ledige plassen til å transportere varer.

Fra L2 (middels hjulavstand) til L5 (ekstra lang hjulavstand). Hver eneste Transit Chassis enkelkabin bygges med et robust chassis. Dette sørger for en flat og sterk base du kan bruke til å bygge din perfekte bil. Og med en høy maksimal nyttelast vil du kunne konfigurere varebilen akkurat slik du vil.

Tøff, pålitelig og allsidig. Transit Chassis enkelkabin er spesialbygd for å innfri din virksomhets unike krav. 

Bestill prøvekjøringBrosjyre

SE HVA SOM GJØR DEN SÅ SPESIELL

PRODUKTFORDELER

 • ECOBLUE-DIESELMOTOR
 • FORD ECOBLUE-DIESELMOTOR

  Med en rekke avanserte hybrid- eller dieseldrivlinjer. Chassis med enkelt førerhus er en perfekt blanding av kraft og effektivitet. 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorene byr på opptil 185 HK og et dreiemoment på 415 Nm. For første gang kan du også velge en Ford EcoBlue Hybrid-drivlinje, noe som bidrar til å maksimere effektiviteten og minimere utslipp.


 • FIREHJULSTREKK
 • INTELLIGENT FIREHJULSTREKK

  Et intelligent AWD-system kan avgjøre hvor mye veigrep, kurvebalanse og reaksjonsevne som er nødvendig ved våte, tørre eller isete forhold og i varierende terreng. Teknologien er i stand til å sende kraft til for- eller bakakselen, avhengig av behov. Dette «dreiemoment ved behov»-systemet gir deg eksepsjonell håndtering og forbedret effektivitet. Tilgjengelig med manuelt gir.


 • ADAPTIV CRUISEKONTROLL
 • ADAPTIV CRUISEKONTROLL

  Sett ønsket fart med adaptiv cruisekontroll. Systemet kan identifisere gjeldende fartsgrense og opprettholde den. Avansert radarteknologi skanner etter saktegående trafikk foran bilen, og justerer farten automatisk for å holde en forhåndsinnstilt avstand til bilen foran. Når trafikken har løst seg opp, vil bilen gjenoppta den forhåndsinnstilte farten.


 • DREIEMOMENTKONTROLL
 • DREIEMOMENTKONTROLL

  Dreiemomentkontrollen reagerer på veidekket 100 ganger i sekunder (det er 33 ganger raskere enn et blunk). Denne informasjonen brukes til å balansere effekten som leveres til hvert av de to forhjulene. Dette maksimerer veigrepet og skjerper kjøreegenskapene, slik at du får hjelp i svinger og kommer over ujevnheter i veibanen.


 • SIDEVIND-STABILISATOR
 • SIDEVIND-STABILISATOR

  Hjelper føreren med å holde seg i filen under sterk vind ved å bruke det elektroniske stabilitetskontrollsystemet som kjenner når bilen blir påvirket av sidevind.


 • TRANSIT PÅBYGG
 • TRANSIT PÅBYGG

  Ford Transit Chassis Cab er kjent for sin fleksibilitet. Tilgjengelig med fire størrelser, den perfekte plattformen for en rekke spesialtilpassede påbygg. Med nyttelast på inntil 1.439kg er dette verktøyet for å få jobben gjort.

Se mer om Ford Transit ChassisLes mer om ombygginger

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer