Dobbeltkabin

Ford Transit Chassis Dobbelkabin

Transit Chassis med dobbelt førerhus er utviklet for å frakte både lasten og teamet ditt på en uanstrengt måte.

Tilgjengelig som L3 og bygget på et robust chassis. Chassis-førerhuset sørger for en flat og sterk base som utgangspunkt når du bygger ditt perfekte kjøretøy. Du kan skreddersy varebilen etter din virksomhets spesifikke behov og fortsatt få plass til opptil seks passasjerer.

Dører som åpner ekstra vidt gir enkel adgang til det intelligent designede interiøret. Den bakre seteraden kan løftes for å synliggjøre oppbevaring til verktøy, laptoper eller annet utstyr du ønsker å holde skjult. Det midterste setet på første rad kan slås ned flatt og brukes som en hendig arbeidsoverflate. 

Bestill prøvekjøringBrosjyre

SE HVA SOM GJØR DEN SÅ SPESIELL

PRODUKTFORDELER

 • ECOBLUE-DIESELMOTOR
 • FORD ECOBLUE-DIESELMOTOR

  Med en rekke avanserte hybrid- eller dieseldrivlinjer. Chassis med enkelt førerhus er en perfekt blanding av kraft og effektivitet. 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorene byr på opptil 185 HK og et dreiemoment på 415 Nm. For første gang kan du også velge en Ford EcoBlue Hybrid-drivlinje, noe som bidrar til å maksimere effektiviteten og minimere utslipp.


 • FIREHJULSTREKK
 • INTELLIGENT FIREHJULSTREKK

  Et intelligent AWD-system kan avgjøre hvor mye veigrep, kurvebalanse og reaksjonsevne som er nødvendig ved våte, tørre eller isete forhold og i varierende terreng. Teknologien er i stand til å sende kraft til for- eller bakakselen, avhengig av behov. Dette «dreiemoment ved behov»-systemet gir deg eksepsjonell håndtering og forbedret effektivitet. Tilgjengelig med manuelt gir.


 • DOBBELT FØRERHUS
 • DOBBELT FØRERHUS

  Transit Chassis med dobbelt førerhus er en flott løsning for å kunne frakte både arbeidslaget og verktøyet samtidig. Dører med ekstra vid åpning gir enkel adgang til det romslige, gjennomtenkte interiøret. Det doble passasjersetet foran og standard baksete med plass til fire, gir komfortabel seteplass for syv, inkludert masse lagringsplass under setene.


 • FILSKIFTEVARSLER
 • FILSKIFTEVARSLER

  Filskiftesystemet bruker et forovervendt kamera til å registrere om du utilsiktet kjører ut av filen. Filskiftevarsleren leverer forsiktig styrekraft-assistanse for å hjelpe til med å lede deg tilbake til filen. Hvis hjulet ditt berører linjen eller kanten av veien, advarer filskiftevarsleren deg med vibrasjoner i rattet og viser en visuell advarsel. Teknologien vil automatisk deaktiveres ved fart under 64 km/t. Den kan også slås av manuelt.


 • VALGBARE KJØREMODUS
 • VALGBARE KJØREMODUS

  Med valgbare kjøremoduser kan du skreddersy hvordan Transit Chassis Cab håndterer bestemte jobber eller terreng. Velg mellom normal, glatt, gjørme/hjulspor, tauing/trekking og, for maksimal drivstoffeffektivitet, nye EcoMode.


 • ELEKTRONISK INNFELLBARE SIDESPEIL
 • ELEKTRONISK INNFELLBARE SIDESPEIL

  For å unngå skade felles dørspeilene automatisk inn mot siden av bilen når du parkerer. Slik beskyttes også de stilfulle, integrerte blinklysene.

Se mer om Ford Transit ChassisLes mer om ombygginger

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer