Ford Transit Range

FORD TRANSIT FAMILIEN

Siden 1965 har utallige virksomheter valgt Ford Transit som sitt nyttekjøretøy. De har alle stolt på Transits robusthet, funksjonalitet og pålitelighet.

Nå tilbys en helt ny serie med TRANSIT-modeller som har avansert teknologi, moderne design og ytelse og drivstofforbruk som er ledende i denne kjøretøyklassen. Alle kjøretøyene er klare til å demonstrere at de er en verdifull og hardtarbeidende ressurs for din virksomhet, og med de lave driftskostnadene vil de også være en god investering.

Den helt nye serien består av spesialiserte og ulike kjøretøyer. De er, fra størst til minst: Transit, Transit Custom, Transit Connect. Uansett hva du frakter, hva virksomheten din gjør eller hva dine ambisjoner er, kan du stole på at den helt nye TRANSIT-serien leverer varene.

I vår guide nedenfor kan du se hvilken TRANSIT som passer din virksomhet best.

 • Ford E-Transit
 • Ford E-Transit 

  Bygget for å være like tøff, kapabel og allsidig som alltid, nå også med null utslipp under kjøring. Elvarebilen drives av et 400-volts høyspentbatteri med 68 kWt utnyttbar kapasitet, og er designet for å hjelpe virksomheten din samtidig som den når bærekraftsmålene. Batteriet i E-Transit leverer en imponerende rekkevidde på opptil 317 km på én enkelt lading. E-Transit varebil er tilgjengelig i to takhøyder og tre lengder, med opptil 15,1 kubikkmeter lastevolum. I tillegg leveres E-Transit som ChassisCab og DobbelCab personbil med stort varerom. Det finnes 25 forskjellige konfigurasjoner, så uansett hvilke behov du har, finnes det en E-Transit som passer din virksomhet.

  LES MER OM E-TRANSIT HER

  Prøvekjør E-Transit


 • Ford Transit
 • Ford Transit 

  Tøff og kompromissløs, klar til å tilby et drivstofforbruk som er ledende i kjøretøyklassen, lave CO2-utslipp og lave driftskostnader, utstyrt med avansert teknologi som Ford SYNC med Nødhjelpassistanse: Det er den helt nye Transit. Som det største kjøretøyet i den nye rekken tilbys lasterom fra sjenerøse 9,6 m³ opptil romslige 15,1 m³, samt totalvekt fra 3100 til 4700 kg. Transit finnes i hele fem karosserivarianter: Varebil, Enkelkabin Chassis, Dobbelkabin Chassis, Kombi, og fabrikkbygget buss, og du kan velge mellom FWD, RWD og AWD, noe som gjør Transit perfekt for nesten alle virksomheter, også din.

  LES MER OM TRANSIT HER

  Prøvekjør Transit


 • Ford Transit Custom
 • Transit Custom

  Slående effektive Transit Custom er den nest største i TRANSIT-serien, og kommer som varebil med lasterom på 6 m³ eller 6,8 m³ og totalvekt fra 2700 til 3300 kg. I tillegg til å være allsidig og effektiv, er bilen også utstyrt med mange nyskapninger, som bl.a. en lasteluke i skilleveggen som lar deg frakte 3 meter lange rør på en trygg måte, selv i den korteste karosserivarianten. Transit Custom er også tilgjengelig i karosserivarianten Transit Kombi, som tilbyr enestående drivstofforbruk og har, som første kjøretøy av denne typen, oppnådd det maksimale antallet på fem stjerner i Euro NCAP-testen. Transit Custom har satt en ny standard for nyttekjøretøyer, og har allerede vunnet den gjeve prisen International Van of the Year 2013 med størst margin i prisutdelingens historie.

  LES MER OM TRANSIT CUSTOM HER

  Prøvekjør Transit Custom


 • Ford Transit Courier
 • Transit Courier

  Fremdeles kompakt – men nye Transit Courier er nå lengre, bredere og høyere. Og den er blitt smartere. I tillegg til å ha plass til to europaller, har den avanserte tilkoblingsmuligheter, smarte sikkerhetssystemer og effektive drivlinjer. Velg mellom bensin, diesel og 100 % elektriske E-Transit Courier.

  LES MER OM TRANSIT COURIER

  Prøvekjør Transit Courier • Ford Transit Connect
 • Transit Connect 

  Transit Connect har alle de nyttige kvalitetene som de andre kjøretøyene i serien, men tilbyr også fleksibelt lasterom, drivstofforbruk som er ledende i kjøretøyklassen og de siste Ford-teknologiene, som bl.a. Active City Stop. Det fleksible, doble passasjersetet gjør at det er plass til opptil tre personer i varebilen. Du kan velge mellom to karosserilengder, og du får lasterom på enten 2.9 m³ eller 3.6 m³ i varebilen og så mye som 1004 kg nyttelastkapasitet.

  LES MER OM TRANSIT CONNECT HER

  Prøvekjør Transit Connect


 • Ford Transit Chassis Cab
 • Transit Chassis Cab

  Skapbil, tippvogn, kjølebiler og nesten hva som helst ... Det er en grunn til at Transit Chassis er det kjøretøyet som velges oftes ved ombygging til varebil.

  Fra L2 (middels hjulavstand) til L5 (ekstra lang hjulavstand). Hver eneste Transit Chassis bygges med et robust chassis. Dette sørger for en flat og sterk base du kan bruke til å bygge din perfekte bil. Og med en høy maksimal nyttelast vil du kunne konfigurere varebilen akkurat slik du vil.

  LES MER OM TRANSIT CHASSIS CAB

  Prøvekjør Transit Chassis Cab


 • Ford Transit Minibuss
 • Transit Minibuss

  Nye Ford Transit Minibuss kan transportere opptil 16 passasjerer komfortabelt og med stil. Den nye minibussen er full av nyttige teknologier, som gjør kjøreturen bedre både for sjåfør og for passasjer. For første gang gjør et innebygd FordPass Connect modem det mulig for deg og passasjerene dine å ha 4G Wi-Fi, samt å få Live Traffic-oppdateringer sendt direkte til navigasjonssystemet, få flere fordeler og full oversikt fra FordPass Pro appen.

  LES MER OM TRANSIT MINIBUSS

  Prøvekjør Transit Minibuss


 • Ford E-Transit Custom
 • E-Transit Custom

  Europas mest solgte varebil† har blitt elektrisk. Kjent for å være robust og pålitelig, nå gjenskapt for en ny æra med elektrifisert produktivitet. Bygget fra grunnen som elektrisk varebil og tilgjengelig med neste generasjons tilkoblede teknologi.

  LES MER OM E-TRANSIT CUSTOM

  Kontakt oss

 


Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer