Rød Ford Puma

10 gode grunner til å velge Ford

I en verden med mange attraktive produkter, skiller de siste Ford-modellene seg virkelig ut. Prisbelønnet design og forbløffende teknologi tilbys i hele modellutvalget. Ta en prøvekjøring og føl forskjellen. I tillegg gjør vi vårt ytterste for at du som kunde og bruker av våre produkter skal oppleve et trygt bilhold og god service. Vi kan og hjelpe deg med å finne finansieringsløsninger og forsikring som passer dine behov og din økonomi.

Design

Ford kinetic design er årsaken til at bilene våre ser mer spennende ut enn noensinne. Dristige, dynamiske linjer som skaper energi i bevegelse.

Kvalitet

Ford er designet og bygget slik at den føles like bra etter mange års tjeneste som den dagen du kjøpte den. Og like god å kjøre, også.

Miljø

Ved bruk av Ford ECOnetic Technology har Ford forpliktet seg til å skape biler med bedre drivstofføkonomi, redusert CO2 utslipp og et rimeligere bilhold.

Sikkerhet

Fords Intelligent Protection System benytter avansert teknologi for å hindre uhell og, hvis et uhell likevel skulle skje, beskytte deg.

Smart

Biler som parkerer seg selv, vindusviskere som vet når det regner – dette er bare noen av de mange smarte løsningene fra Ford som gjør livet ditt enklere.

Ford Prisløfte – vi matcher prisen!

Vi gir prisløfte på service og reparasjoner for alle Europeiske Ford-modeller uansett alder. Det vil si at vi matcher prisen på tilsvarende service og reparasjoner til et alternativt verksted dersom pristilbudet skulle være lavere enn hos oss. Les mer

5 års Norgesgaranti

Med din nye Ford, uansett hvilken Ford modell du velger, kan du føle en ekstra trygghet ved at vi har 5 års Norgesgaranti. Les mer

Ford Originaldeler

De høye standardene på designet og produksjonen av Ford Originaldeler sørger for at de har god passform og finish, er pålitelige og har gode ytelser. Les mer

Ford Credit Finansiering

Vi har brukt vår omfattende kundeerfaring til å skreddersy en rekke spesialiserte finansieringspakker til deg. Vi har helt sikkert det du trenger, uansett finansieringsbehov. Les mer

Ford Forsikring

Ford Forsikring er utviklet for å gi deg som Ford-eier en enkel, oversiktlig og trygg bilforsikring. Les mer


Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer