Ford med rekordsalg av nyttekjøretøy i Norge og Europa

19.01.2018

Ford har aldri solgt flere nyttekjøretøy enn de gjorde i fjor og er det nest største merket i Norge. For tredje år på rad er også Ford størst på nyttekjøretøy i Europa.

- Det er selvsagt svært gledelig at stadig flere bedrifter og privatkunder velger Ford når de skal kjøpe nyttekjøretøy. Veksten vi opplever skyldes at Ford har ett bredt sortiment av solide nyttekjøretøy, både med hensyn til komfort, funksjonalitet og kjøreegenskaper til konkurransedyktige priser. Med dette som utgangspunkt og de beste forhandlerne er vår målsetning en ytterligere vekst, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Ford solgte i alt 5366 nyttekjøretøy i Norge i 2017. Mest solgte modell er Transit Connect fulgt av Transit Custom.

Den tøffe Ford Ranger inntok også en sterk andreplass på listen over Norges mest solgte pickuper i 2017.

Fords klasseledende utvalg av nyttekjøretøy har også for tredje år på rad blitt det mest solgte merket i Europa og økte sitt salg med hele 7,2% fra 2016. Totalt ble det solgt hele 352 200 nyttekjøretøy i 2017.

I hele ni land, deriblant Norge, satte Ford salgsrekord.
Ranger og Transit Custom mest solgt i Europa

Samtlige 5 nyttekjøretøy fra Ford, både de fire i Transit-familien og Ford Ranger, opplevde økt salg i 2017 sammenlignet med året før. Både Ford Ranger og Transit Custom ble også Europas mest solgte i sine segmenter.

Ifølge Hans Scep, General manager Commercial Vehicles i Ford Europa har han allerede planen klar for hvordan merket skal vokse videre fra det rekordhøye nivået i 2017

Alle Fords nyttekjøretøy skal fornyes de neste 18 månedene

- Vi er i ferd med å fornye hele vår nyttekjøretøyportefølje i Europa. Dette vil skje i løpet av de neste 18 månedene. Dette vil da bli vårt største og beste nyttekjøretøyutvalg noensinne og spennende modeller med elektrifiserte drivlinjer vil også komme.

Ford har allerede vist frem nye Transit Custom, nye Transit Connect og nye Transit Courier – som er en del av denne produktekspansjonen. Også en Plug-in Hybrid-versjon av Transit Custom er allerede under utprøving sammen med flere næringsaktører i Londons gater.


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer