Øker produksjonen av nye Ford Fiesta

05.01.2018

Ford har økt produksjonen av nye Fiesta med hele 100 biler daglig for å møte den økende etterspørselen etter den nye og populære småbilen.

I november var nye Ford Fiesta den mest solgte småbilen i både Storbritannia og Tyskland. For å holde tritt med etterspørselen økte Ford antall skift på fabrikken i Køln i november og desember. Nå blir det produsert hele 1500 nye Fiestaer hver dag på den toppmoderne bilfabrikken.

- Den forrige Fiestaen var også en stor suksess i Europa. Med alle forbedringene på den nye modellen, inkludert et antikollisjonssystem som oppdager fotgjengere, er ikke suksessen veldig overraskende sier toppsjefen for markedsføring, salg og service i Ford Europa, Roelant de Waard.

- Kjempefornøyd med mottakelsen i Norge

Nye Ford Fiesta ble lansert i Norge for et knapt halvår siden, og har allerede rukket å bli en stor suksess – så vel i Norge som i Europa for øvrig.

- Vi er kjempefornøyd med mottakelsen Ford Fiesta har fått i det norske markedet. Nye Fiesta bygger videre på de svært anerkjente egenskapene til den utgående modellen og er blitt enda morsommere og bedre å kjøre. Den tilbyr klasseledende kjøredynamikk, bedre kjørekomfort, flere valgmuligheter, og mer avansert teknologi til svært konkurransedyktige priser, og vi er overbevist om at dette også vil bli en stor suksess i Norge i 2018, sier Geir Haugaard, markedsdirektør i Ford Motor Norge.

Vunnet en rekke prestisjepriser

Nye Ford Fiesta er allerede tildelt toppscore i den internasjonale kollisjonstesten, Euro NCAP med 5 stjerner. Den har også rukket å vinne en rekke utmerkelser som:

Årets rallybil – Autosport 2017

Beste småbil – BBC Top Gear, Storbritannia

Årets Bil – Carbuyer.co.uk, Storbritannia

Årets Bil – COTY, Hellas

Connected Car of the Year – 01Net, Frankrike

Beste brukeropplevelse – Diariomotor.com, Spania

Årets økobil, årets småbil og årets bil, Latvia

Årets småbil – Scottish Car of the Year Awards

Mest bil for pengene – Women’s World Car of the Year

Årets firmabil – Fleet Manager Association. Polen

Kommer i flere forskjellige utførelser

Nye Fiesta blir tilgjengelig i seks ulike varianter.

Fra 191 900 kroner kan du bestille utstyrsnivået Trend med en ny 1.1-liters bensinmotor med 85 HK.

  • Ønsker du en mer sportslig variant velger du Fiesta ST-Line. Denne modellen haen tøff utvendig styling, 17-tommers aluminiumsfelger, sportsseter og sportsfjæring. ST-Line er tilgjengelig både som 3-dørs og som 5-dørs karosseri, og starter på 216 400 kroner.

  • Titanium utstyrsnivå har et mer klassisk design, og starter på 216 900 kroner. Inkludert da er blant annet automatiske fjernlys, trafikkskiltgjenkjenning, akustisk frontrute som ytterligere reduserer støy i kupeen, cruisekontroll og LED kjørelys.

  • Den luksuriøse Fiesta Vignale kommer blant annet med unike 17-tommers aluminiumsfelger, eksklusive eksteriørdetaljer, delskinnseter, nøkkelfritt system og 8-tommers berøringsskjerm. Prisen starter på 246 400 kroner.

I løpet av første halvår kommer også den mer crossover-aktige Fiesta Active og den superspreke Fiesta ST med hele 200 HK.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer