Ford med sterk 2. plass i Le Mans

20.06.2017

Ford GT-teamet #67 kjørte seg kraftig opp og endte til slutt på en meget bra 2. plass i 24-timers løpet i Le Mans i helgen.

Teamet, som består av Andy Priaulx (Storbritannia), Harry Tincknell (Storbritannia), og Pipo Derani (Brasil), var det samme som vant sesongåpningen i FIA World Endurance Championship på Silverstone. De viste nok en gang sterk lagmoral og hadde en god strategi for det lange løpet.

- Det var et helt utrolig løp med feilfrie pitstop og feilfri kjøring. Hele Ford Chip Ganassi-teamet fortjener også en medalje for sin innsats, sier Andy Priaulx.

Alle de fire Ford GT-teamene fullførte det klassiske 24-timers løpet. Løpet var et av de mest brutale som er gjennomført på Circuit de la Sarthe på mange år. Vinnerbilen fra i fjor, #68 Ford GT kom på en 6. plass, mens de to andre endte henholdsvis på 7. og 10. plass.

- For et løp! Det var tøft, men alle kjempet. Det beviser at du må stå på til siste slutt. Å bli nummer to vårt andre år her er utrolig. Førsteplass er alltid best, men vi tar gjerne med oss denne plasseringen også. Det er også bra for sammenlagtseieren som vi vil vinne i år, sier toppsjef i Ford Performance, Dave Pericak.

Det neste løpet for Ford Chip Ganassi-teamet er om to uker på Watkins Glen i USA.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer