En av fire kelnere har hjulpet gjester med å fri

14.02.2017

Hver fjerde kelner i Europa har hjulpet gjester med frieriet. Selv må de ofte jobbe på Valentinsdagen.

Det fremgår av en undersøkelse som Ford har gjort blant hele 1253 kelnere, bartendere og concierger i Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia og Spania.

Hver tredje prøver faktisk å ta fri på Valentinsdagen. Så mange som en av ti ansatte i disse yrkene innrømmer at de har meldt seg syke, for å få feire dagen med sin kjære.

- På Valentinsdagen har gjerne forelskede par bare øyne for hverandre. Hvor vellykket kvelden blir handler imidlertid også mye om de som ofrer sin egen kjærlighetskveld. Det er disse som er de virkelige heltene på Valentinsdagen, og det er disse vi nå vil hylle, sier kommunikasjonsdirektør i Ford Europa, Greg Dawson.

Den 24 år gamle London-servitøren Kelsie Jamieson har allerede rukket å hjelpe til med å arrangere to frierier på jobben, men har ikke hatt en «Valentinsdag-date» selv.

Se hvor overrasket hun ble når hennes forlovede Nick Epstein (32) dukket opp på en romantisk overraskelsesmiddag her:For alle innen servicebransjen som står på for at Valentinsdagen skal bli mest mulig romantisk for kjæresteparene, er det imidlertid trøst å hente: To av tre av de spurte mener nemlig at kundene er ekstra hyggelige på denne dagen.

Og for de som opplever at daten ikke møter opp til den romantiske middagen: Hver femte servitør, bartendere eller concierge opplyser at de da vil forsøke å muntre dem opp.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer