Ford lanserer to lekre spesialutgaver av Ford Mustang

30.11.2016
Ford Mustang

For flere bilder, videoer og informasjon fra Go Further-arrangementet: KLIKK HER

--------------------------------------

Ford lanserte i dag to spesialutgaver av Ford Mustang med unikt design og eksklusivt utstyr.

Ford Mustang Black Shadow Edition byr blant annet på eksklusive 19-tommers sorte aluminiumsfelger med unike, sorte eksteriørdetaljer. Den karakteristiske og mer klassiske Ford Mustang Blue Edition er en hyllest til ikonets historie, både med de i øyenfallende «Grabber-fargene» og sporty signaturstriper.

- Ford Mustang står allerede i dag frem i mengden på veier rundt i Europa. Med de nye modellene vil enda flere snu seg etter en Mustang. Special Edition-utgaver har vært en viktig del av ikonets historie i 50 år. Nå kan også europeiske kunder få ta del i dette, sier adm. dir. i Ford Motor Norge Per Gunnar Berg.


Begge modellene er tilgjengelige med fastback-karosseri og byr på eksklusivt utstyr som oppvarmede og ventilerte seter, Fords toppmoderne SYNC 3 kommunikasjons- og underholdningssystem med navigasjon, stemmestyring på norsk, og et førsteklasses stereoanlegg.

Ford Mustang Black Shadow Edition
* Vil være tilgjengelig for bestilling med Fords råe 421 hestekrefters 5.0-liters V8-motor fra våren 2017.
* Den tøffe sportsbilen vil være tilgjengelig både med en 6-trinns manuell girkasse og med automatgir.
* Den kommer i fire farger: Platinum White, Triple Yellow, Race Red og Grabber Blue.
* Blant de unike stylingelementene er en svart ponny-logo på GT-grillen, fremtredende sorte striper langs det bulende panseret og på tvers av sidene og 5-liters emblemet på forskjermene.
* Leveres med et eksklusivt Shaker Pro bilstereoanlegg med 12 høytalere og åtte tommers subwoofer.
* Sort skinninteriør med fargede kontrastsømmer.

Ford Mustang Blue Edition
* Er tilgjengelig for bestilling nå, både med den kraftige 5-liters V8-motoren med 421 HK eller med den mer drivstoffeffektive 2.3-liters EcoBoost-motoren med 317 HK
* Den kommer både med en 6-trinns manuell girkasse og lynrask automatgirvariant.

* Leveres i Fords karakteristiske Grabber Blue-farge. Grabber-fargene er oppkalt etter sin evne til å vekke (grab) oppmerksomhet og ble først introdusert på Shelby GT350 og GT500 modeller i 1969. Siden den gang har Ford tilbudt Mustang i mer enn 20 forskjellige «Grabber-farger» som Grabber Orange, Grabber Yellow og Grabber Lime. Disse modellene har blitt spesielt interessante for samlere.

* I tillegg til den lekre fargen vil sorte striper på panser og tak, samt sorte 19-tommers aluminiumsfelger gjøre sitt til at denne bilen garantert står ut i mengden.

Mustang i Europa
* Ford Mustang 5.0-liters V8 med manuell girkasse gjør unna 0-100 på 4,8 sekunder. Den mer drivstoffeffektive 317 hestekrefters 2.3-liters EcoBoost-varianten gjør den samme øvelsen på 5,8 sekunder.
* Nesten 23 000 Ford Mustang har blitt solgt i Europa siden den ikoniske sportsbilen ble lansert sommeren 2015. To av tre har vært en fastbackmodell, mens resten er kabrioletvarianten.
* Rød, grå og sort er de mest populære Mustang-fargene og hele 64% av kundene velger V8-motor i Europa.

*I Norge er det solgt 108 Ford Mustang siden introduksjonen og 17 av disse er en GT-variant.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer