Ford Focus - verdens mest solgte bilmodell 2013

29.01.2014
To-sifret vekst styrket Focus’ posisjon som verdens mest solgte bilmodell

Antall registrerte Ford Focus økte med 16% i fjorårets ni første måneder. Dermed styrket bilen sin posisjon som verdens mest solgte bilmodell i denne perioden, 75.000 enheter foran neste modell på listen. Det viser Fords analyse av nylig publiserte tall fra det globale kjøretøytdatafirmaet Polk.
 
Med bidrag av sterk salgsvekst i Kina nådde registreringstallene for Ford Focus 856.587 enheter, en vekst på 16,1% sammenlignet med samme periode i 2012.

Blant de viktigste kjøpsmotivene globale Focus-kunder oppgir er eksteriørdesign, sikkerhet og mye teknologisk avansert utstyr.

- Vår suksess med Focus rundt om i verden underbygger styrken i vår One Ford-plan, og vi vil fortsette utviklingen av komplette globale bilserier, som i likhet med Focus tilbyr fremragende kvalitet, drivstofføkonomi, sikkerhet, avansert teknologisk utstyr og mye valuta for pengene, sier Steve Kimber, administrerende direktør for Ford Motor Norge

Takket være One Ford-planen og globale produktvisjoner har selskapet nå to av fem av verdens mest solgte bilmodeller – Focus og Fiesta – med et kombinert registreringstall på 1.402.555 enheter for perioden januar og ut september 2013 ifølge data fra Polk.

I tillegg til at Focus er verdens mest kjøpte personbilmodell beholdt Fiesta sin posisjon som den mest kjøpte småbilmodellen i Europa.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer