Nye Transit-serier setter nye standarder

30.04.2013
Med lanseringen av de nye Transit-seriene Connect, Custom og Transit etablerer Ford nye standarder i de respektive klassene for blant annet vesentlige varebilegenskaper som lastevolum, nyttelast, drivstofforbruk og eierskapskostander. For nye Transit Connect varebil dreier det seg om lasteevne, eierskapskostnader og pålitelighet. Den nye serien er tilgjengelig med kort akselavstand (L1) og lang akselavstand (L2) og tilbyr et rommelig og praktisk lasterom med et volum på henholdsvis 3,0 m3 og 3.7 m3 (SAE) og maksimum nyttelast på, inntil 1.000 kg.

En konstruksjonsdetalj som vil bli satt stor pris på av brukerne er en luke i skilleveggen som gjør det mulig å frakte gjenstander med en lengde på opptil 3 meter i L1- og 3,4 meter i L2-modeller. Dobbelt passasjersete – som er standard på nye Connect - gjør det også mulig å ha tre personer i førerhuset. Connect Kombi har fem eller syv seter, avhengig av akselavstand. Connect Kombi har fleksible bakseter som kan felles helt flatt, noe som optimaliserer lasteplassen fra passasjersetet og bakover, og muliggjør transport av gjenstander på opptil 2 meter.

Transit Connect har som mål å ha klassens beste drivstofføkonomi, med en forbedring på opptil 30% i forhold til utgående versjon. I tillegg vil modellen få reduserte eierskapskostnader som følge av blant annet reduserte vedlikeholds- og reparasjonskostnader, forlengede serviceintervaller og redusert drivstofforbruk.

Motorprogrammet består av 1,6-liters Duratorq TDCi dieselmotor med 75 HK, 95 HK og 115 HK og to EcoBoost bensinmotorer på henholdsvis 1.0-liter 100 HK og 1.6-liter 150 HK. I motsetning til mange av konkurrentene, som er testet som personbiler, har nye Transit Connect gjennomgått Fords meget krevende testprogram for nyttekjøretøy, med ekstra vektlegging på dokumentasjon av slitestyrke og driftssikkerhet.

Transit Connect kommer også med et utvidet antall oppbevaringsrom og de nyeste teknologiene for førerassistanse. Transit Connect er blant annet den første i sin klasse som tilbyr Active City Stop og dekktrykkvarsker. Dessuten kan Connect-serien utstyres med Ford SYNC med Nødhjelpassistanse. Salgsstart er slutten av 2013.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer