Ford Mustang Mach-E foran hytte

Ford lanserer svært gunstig finansiering på Mustang Mach-E:

En av markedets klart beste fo

16.01.2024
 • For å sikre at taktskifte i overgangen til en helelektrisk bilpark i Norge opprettholdes varsler Ford Motor Norge nå en svært gunstig finansiering på en av Norges mest populære elbiler, Mustang Mach-E.

  For kontrakter som inngås fram til 31. mars 2024 kan kunder nå få 0,24%, 3-års fastrente for lån og privatleasing1.

  – Vi gjør det stikk motsatte av Norges Bank og sikrer våre kunder en lav og forutsigbar månedskostnad i en krevende økonomisk hverdag. Det er fortsatt meget stor interesse for Mustang Mach-E, men vi ser at nordmenn er bekymret for egen økonomi - vi vil derfor sikre at vår Mustang Mach-E blir enda mer konkurransedyktig enn den allerede er, samtidig som vi bidrar til at overgangen til en helelektrisk og mer miljøvennlig bilpark i Norge fortsetter i samme tempo, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

  Den populære helelektriske SUV-en, med helelektrisk rekkevidde på opptil 600 km, og med mulighet for firehjulstrekk, økte i 2023 sin markedsandel i Norge fra 2,4 til 3 % – og ble den sjette mest solgte bilmodellen totalt i Norge.

  Nå tar Ford Motor Norge ytterligere grep for å sikre at alle de som ønsker seg den populære Mustang Mach-E kan være trygge på at dette fortsatt skal være ett av Norges beste bilkjøp.

  – Et av de klart beste og mest forutsigbare tilbudene om du er på jakt etter elbil

  – Det er en kjensgjerning at spesielt det neste halvåret vil være en tøff økonomisk tid for mange nordmenn. Med dette svært attraktive fastrentetilbudet tror vi flere vil investere i en ny elbil. Sammen med 5 års fri service, er dette en av de klart beste og forutsigbare tilbudene du kan få nå om du er ute etter en ny elbil, sier Berg.

  Han forteller at tilgangen på nye Mustang Mach-E nå er meget bra for de fleste varianter, og at ventetiden på ny elektrisk SUV er svært kort.

  5 års fri service inkludert

  Nye Mach-E kunder får også 5 års fri service inkludert i prisen på bilen.

  – En av våre store styrker er et omfattende nettverk med over 70 Ford-forhandlere over hele Norge med nærmere 1500 mennesker som står klare til å gi kundene personlig service – hver eneste dag. Vi ønsker å gjøre alt for at det å eie en Mustang Mach-E – i tillegg til å være morsomt – skal være så rimelig, forutsigbart, enkelt og tidsbesparende som overhodet mulig, sier Berg.

  0,24% 3 års fastrente gjelder ved minimum egenkapital på 10% og startleie 10% + mva. For egenkapital/startleie under 10% tilbys 0,99 % 3 års fastrente.

  Ford Mustang Mach-E på snø


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer