Bodø-arkitekten Unni og rød Mustang Mach-E

Bodø-arkitekten Unni: Valgte Mustang Mach-E fordi den ser best ut!

17.05.2023
 • Da den profilerte sivilarkitekten Unni Furfjord skulle kjøpe ny bil var en farge og et design som kler oppkjørselen, hennes funkishus og prosjekter, viktig. I dag er hun den stolte eieren av en knallrød Mustang Mach-E.

  I Fords YouTube-serie «Mach-E and Me» møter du Mustang Mach-E-eiere fra hele Europa, hvor Unni Furfjord fra Bodø er en av dem.

  – Jeg valgte en rød Mustang fordi den synes veldig godt, og er i kontrast til huset som er hvitt og svart og litt gullfarget, sier hun i filmen.

  NÅ!: Tidens beste kampanjepriser på Mustang Mach-E

  Kler oppkjørselen perfekt

  Unni har alltid drømt om å tegne sitt eget hus. Etter mange års planlegging er det lekre og iøynefallende funkishuset på plass. Herfra både bor og jobber den kreative og svært designopptatte bodøværingen.

  – Mach-E kler oppkjørselen, huset og mine prosjekter perfekt: Akkurat som huset er bilen noe nytt, fremtidsrettet og form- og designmessig kult som synes godt i omgivelsene. Vår nye elektriske SUV er den klart kuleste elbilen på markedet. Samtidig profilerer den arkitektfirmaet på en optimal måte. Det liker jeg, sier sivilarkitekten.

  Den elektriske SUV-en i fargen Rapid Red har firehjulstrekk, 351 HK og opptil 540 km rekkevidde.

  Bygg din Mustang Mach-E her

  – Heldig som får lov til å være arkitekt og skape drømmer

  Som daglig leder i arkitektfirmaet UNO design & arkitektur har hun også designet flere av de mest iøynefallende arkitektoniske signalbyggene i Bodø.

  - Å være arkitekt det er en livsstil. Det vi egentlig gjør er å skape drømmer, ikke bare for oss selv, men også for andre. Det å bare få se ideene bli til virkelighet. Jeg bare tenker hvor utrolig heldig vi er som får lov til å gjøre dette, sier Unni Furfjord i filmen.

  Nye Mustang Mach-E har fått mye positiv omtale for både sitt eksteriør- og interiørdesign.

  Se hele episoden med Unni Furfjord i YouTube-serien «Mach-E and Me» her:


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer