Alle Ford nyttekjøretøy får nå kostnadsfri serviceavtale som standard

12.07.2022

Nå lanserer Ford Motor Motor Norge serviceavtale som standard ved kjøpe av alle nye Ford Pro nyttekjøretøy. Serviceavtalen gjelder i hele Norge og inkluderer alle rutineservicer, samt årlig kontroll de årene det ikke gjennomføres service.

Serviceavtalen, som gjelder nyttekjøretøy solgt i Norge, varer i 3 år/ 45 000 km, og kan gjennomføres hos alle de 79 Ford-autoriserte verkstedene i hele Norge.

– Ford er allerede det bilmerket i Norge med størst tillit blant kundene til verkstedbesøk. Når vi nå standardiserer en kostnadsfri serviceavtale ved kjøp av alle nye Ford Pro nyttekjøretøy, er det et helt unikt tilbud i det norske markedet - som vi vet vil bli satt pris på av våre kunder. Vi skal bli best på nyttekjøretøy, og da må vi ikke bare ha de beste produktene, men også det beste servicetilbudet. Det er helt avgjørende for bedriftskundene, sier salgsdirektør i Ford Motor Norge Asgeir Nordeng.

Ford er det bilmerket i Norge som kundene har mest tillit til at gir gode råd - for ekstraarbeid som foreslås - når bilen er på verksted. Det er i den anerkjente kundetilfredshetsundersøkelsen Autoindex 2021, som ble utført blant hele 6941 norske bileiere, den høye tilliten til Fords verksted fremkommer.

Kostnadsfri serviceavtale som standard for alle nye Ford Pro nyttekjøretøy solgt etter 9. mars i år

Ford Pro Serviceplan er standardisert på lik linje som nybilgaranti og gjelder følgende modeller som er solgt fra og med 9. mars i år: Transit Courier, Transit Connect, Tourneo Connect AWD varebil, Transit Custom, 2T Transit (varebil, chassis, dobbelcab og buss) og nye helelektriske Ford E-Transit. Nye Ranger, som kommer i salg senere i år, vil også ha Ford Pro Serviceplan som standard.

– Serviceavtalen gjelder alle kunder og gjelder over hele landet. Det betyr at servicen kan gjennomføres kostnadsfritt på ethvert Ford-autorisert verksted og er helt uavhengig av hvilken norsk Ford-forhandler som solgte nyttekjøretøyet første gang, sier Nordeng.

Ford Pro Serviceplan inkluderer også utskifting eller reparasjon av standard servicedeler, årlig lakk og karosserikontroll, erstatningsbremsevæske hvert andre år og kontroll av klimaanlegg hvert tredje år.

Mulighet for oppgradert serviceavtale for enda mer forutsigbare driftskostnader

Dersom kunden ønsker det kan også serviceavtalen, mot et pristillegg, utvides til å gjelde for en lengre periode eller flere kjørte kilometer.

Serviceavtalen kan også oppgraderes til Service+. Dette er en service- og vedlikeholdsavtale som i tillegg til service og årlig kontroll - også inkluderer vedlikehold for de viktigste slitedelene. Dette gir kundene enda mer forutsigbare driftskostnader.

Unik satsing på nyttekjøretøy

Ford Pro kombinerer bruk av live bildata, programvare, ladeløsninger, finansiering og et omfattende servicenettverk for nyttekjøretøy - i en dedikert plattform for flåtestyring til bedriftskundene hvor de kan styre sine tilkoblede og elektrifiserte bilflåter.

Ford Pro er en unik satsing på nyttekjøretøy som tilbyr heldigitale løsninger som på en svært enkel og effektiv måte hjelper bedriftskundene med å administrere sine bilflåter, enten de kjører bensin, diesel eller elektrifiserte modeller – uavhengig av om det er en Ford eller et annet bilmerke. Målet med den nye global forretningsenheten er å levere innovative og digitale løsninger for økt produktivitet hos både små og store bedriftskunder.

Autoindex 2021 viste også at Ford er det bilmerket som hadde størst fremgang i kundetilfredshet fra 2020 til 2021. I undersøkelsen blir både forholdet til bil, merkelojalitet, salg og verksted vurdert. Totalt endte Ford på en 3. plass for sin verksteddrift.

Kontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer