Ny daglig leder på Ford-senteret (Indlandet Automobilverksted AS)

14.01.2022

Frøydis Fjeldstad (30) har vandret i lokalene til IA både på Salangsverket og på Finnsnes siden hun var liten, og overtar nå stafettpinnen som daglig leder etter sin far Einar Fjeldstad (66). Hun går dermed inn i rekken som 4. generasjon Fjeldstad som leder bedriften.

Frøydis ser lyst på de nye oppgavene og gleder seg til 2022, men legger ikke skjul på at det kommer til å bli utfordrende. “Det er store sko og fylle, og jeg gleder meg til å vokse inn i rollen” sier Frøydis. “Tilgang til kvalitetsbiler - både ny og brukt - og ikke minst flinke mekanikere for vedlikehold og reparasjon er nyttig for lokalsamfunnet. Jeg har tro på å satse på å holde kvalitet- og service oppe, slik at befolkningen i denne regionen skal ha lyst til å handle lokalt hos oss”.

Frøydis har erfaring som leder fra tidligere, noe som kommer godt med i oppgavene som venter henne som daglig leder. Hun har 10 års bakgrunn fra Forsvaret, og er i ferd med å levere inn masteroppgave i økonomi- og ledelse ved UiT. “Jeg er glad for den kompetansen og erfaringen jeg tar med meg inn i stillingen, men er selvfølgelig innstilt på å lære nye ting hver dag i en god stund fremover”. Det gleder Frøydis seg til.

Kontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser