Personlig video gir bedre serviceopplevelse

09.02.2021

Her er enda en grunn til å benytte oss når du trenger service eller vedlikehold av bilen din. Med Ford Video Check får du muligheten til å se video av bilmekanikerens gjennomgang, for deretter å godkjenne eventuelle reparasjoner.

Mange kunder har dessverre ikke anledning til å være med på en gjennomgang av bilen sammen med en av våre servicerådgivere. Du kan derfor få video tilsent på mail eller SMS for å gi deg en ytterligere trygghet for at alle eventuelle feil blir avdekket.

Les mer om Ford Video Check her

Vår erfaring så langt er at dette skaper en unik, interaktiv og ærlig dialog mellom de ansatte på verkstedet vårt og kundene.

Godkjenn priser på service - i løsningen

Videoen blir laget mens bilen er på verkstedet for å vise deg som kunde eventuelle uforutsette reparasjonsbehov, eller for å gi en generell tilstandsrapport. Eventuelt avdekket merarbeid vil også bli priset, og du kan godkjenne arbeidet og prisen direkte i den tilsendte løsningen.

Bestill din verkstedtime for reparasjon eller service her

Som en Ford-forhandler er vi det beste stedet for en Ford-eier å vedlikeholde bilen din, uavhengig av hvor gammel bilen er. Det gjelder både servicen vi tilbyr deg, men også den faglige jobben som utføres og prisen vi kan tilby.

Kontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer