Mustang Mach-E hos Ford Senteret

20.11.2020

Vi hadde tidligere denne uken gleden av å få se den nye helelektriske Ford Mustang Mach-E. Vi kjørte til Harstad for å se bilen og fikk bare 30 min med den på grunn av stor pågang, men det var uten tvil verdt det. Det var noe helt eget å se bilen live og vi er utrolig glade for at vi er noen av de første i Norge som har fått muligheten til dette.

Mustang Mach-E har en rekkevidde på opptil 610 km og kommer med mulighet for både firehjulstrekk og bakhjulstrekk. I tillegg har Mustang Mach-E DC hurtigladekapasitet, som betyr at du kan lade opptil 119 km med rekkevidde på kun 10 minutter på en hurtigladestasjon.

Mustang Mach-E kommer med to forskjellige batteristørrelser, Standard Range og Long Range. Varianter med Standard Range-batteriet vil ha en bruttokapasitet på 75 kWt (netto: 68 kWt) og levere en effekt på 269 HK både med bakhjulstrekk og firehjulstrekk. Long Range-varianten vil ha en bruttobatterikapasitet på 99 kWt (netto: 88 kWt) og ha en effekt på 290 HK med bakhjulstrekk og hele 346 HK med firehjulstrekk.

Levering av bilen starter tidlig 2021 og vi i Ford Senteret gleder oss stort til å snart få denne bilen i butikken og for å deretter kunne tilby prøvekjøring av en bil vi tror vil passe perfekt for mange norske kunder.

Mustang Mach-E har allerede kjørt mer enn 2500 km på norske veier - LES MER OM TESTINGEN I NORGE HER.

Kontakt ossLes mer om Mustang Mach-E

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser