Nye Mustang Mach-E kan lade 119 km rekkevidde på kun 10 minutter

19.05.2020

Den elektriske SUV-en Mustang Mach-E kan lade 119 km rekkevidde i gjennomsnitt ved kun 10 minutters lading når du bruker en IONITY-ladestasjon.* Det er nesten 30% bedre enn det de første testene viste.

I motsetning til de datasimulerte testene, viser faktisk testing at Mustang Mach-E oppnådde i gjennomsnitt hele 26 km (nesten 30 %) bedre rekkevidde enn tidligere anslått i de mer konservative simuleringstestene.

Testene er utført på en Mustang Mach-E RWD (bakhjulstrekk) Long Range med rekkevidde på opptil 600 kilometer.

– Vi er veldig glade for at Mustang Mach-E leverer enda raskere lading enn det våre tidligere teoretiske tester har anslått. Det betyr mer tid bak rattet og mindre tid på å lade. Det vet vi våre flere tusen norske kunder som venter på bilen vil sette stor pris på, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Det er anslått at Mustang Mach-E Long Range-varianten med firehjulstrekk og den største batteripakken på 99 kWt får 107 km rekkevidde i gjennomsnitt i løpet av 10 minutters lading* fra en IONITY-ladestasjon.

Både varianten med bakhjulstrekk og firehjulstrekk med Long Range-batteripakke skal ifølge anslagene kunne lades opp fra 10% til 80% på bare 45 minutter.**

Med Standard Range batteripakken (75 kWt batteri) er det estimert at Mustang Mach-E vil kunne lade 91 km i gjennomsnitt på 10 minutter for den bakhjulsdrevne varianten og 85 km for varianten med trekk på alle fire*. Begge variantene har en anslått ladetid fra 10% til 80 % på 38 minutter.**

     Ford Mustang Mach-E interiør

Industriledende ladenettverk

I Europa kan Mustang Mach-E kunder benytte seg av det industriledende ladenettverket Ford Charging Solutions. Dette leverer sømløs og integrert lading både her i Norge og over hele Europa.

Den elektriske Mustang Mach-E er spydspissen i Fords hurtigvoksende portefølje av elektrifiserte modeller. Den er en av i alt 18 nye elektrifiserte modeller selskapet skal introdusere i Europa før utgangen av 2021.

     Mustang Mach-E skjerm

* Anslått rekkevidde og ladetid er basert på produsentens testverdier og utregninger i henhold til WLTP-målemetoden. Den anslåtte rekkevidden som tilkommer, er basert på de første 10 minuttene med lading som begynner når kjøretøyet starter å motta lading. Offisielle homologerte energieffektiviseringstall vil bli publisert nærmere salgstidspunktet. Ladehastigheten synker når batteriet nærmer seg full kapasitet. Resultatene kan variere basert på ladetidspunkt og batteriets ladetilstand. Faktisk rekkevidde vil variere med forskjellige forhold som kjørestil, kjøretøyvedlikehold, litium-ion batteriets alder og tilstand.

** Ladetid basert på produsentens tester. Ladehastigheten synker når batteriet nærmer seg full kapasitet. Resultatene kan variere basert på ladetidspunkt og batteriets ladetilstand.

Kontakt ossLes mer om Mustang Mach-E

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer