Spesiallaget bil hjelper Team Skys vinnersyklister med å hente krefter

12.07.2018

En spesiallagd utgave av Ford Transit Custom skal hjelpe syklistene fra Team Sky - som deltar på premieseremonien etter enkeltetappene - i Tour de France.

- Hvert eneste sekund teller i sykling. Selv de aller minste fortrinn kan bety forskjellen mellom seier og tap.Med Tourneo Custom «podiumbil» kan syklistene som ender på podiet komme seg raskere etter rittet og få en mer komfortabel reise tilbake til hotellet. Dette setter dem bedre i stand til å ta vare på vinnerformen og å gi full gass dagen etter, sier sportsdirektør i Team Sky, Servais Knaven.

Den store bilen er utstyrt med et lite kjøkken, behagelige stoler og kjøleskap.

Mister verdifull hviletid på premiesermonien
Proffsyklistene som har deltatt i premieseremonien etter endt etappe må vente lengre enn konkurrentene på den viktige hvileperioden før neste ritt.

Mens syklistene med dårligere plasseringer sitter i en luksuriøst utstyrt teambuss med dusjer, TV og gode stoler på vei tilbake til hotellet, må vinnerne utsette tilbaketuren i mange timer. Ofte skjer returen i en av de ordinære følgebilene.

Team Sky er kjent for å tilrettelegge slik at syklistene får hentet seg inn maksimalt inn mellom rittene.

Luksuriøse omgivelser
En nøkkelutfordring for Team Skys syklister er å få nok plass til bena når de blir fraktet i teamets egne servicebiler. Tourneo Custom er svært romslig og syklistene kan virkelig strekke ut slitne ben. I det luksuriøse miljøet får de også både varm og kald mat og drikke som gjør at restitueringen går raskere.Mer enn 100 seire siden 2016
Ford er eksklusiv leverandør av biler og nyttekjøretøy til elitesykkellaget Team Sky. Samarbeidet som startet i 2016 har så langt resultert i mer enn 100 seire. Team Skys bilflåte består også av mange Ford Mondeo med AWD, S-MAX med AWD, Edge og Transit nyttekjøretøy.

En spesiell Ford Ranger som promoterer holdningskampanjen «Share The Road» er rekognoseringsbil for rytterne. Det betyr at den ligger foran løpet og kan gi tilbakemeldinger med viktig informasjon.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer