Søk stilling som bilselger hos oss for muligheten til å bli en del av en stødig bedrift med lidenskap for bil og kundeservice!

Hos oss vil vi så gjerne:

  • tilby solid kvalitet og ærlig kundeservice for nybil, bruktbil, vedlikehold, deler og reparasjoner
  • være en lærebedrift som ønske engasjerte lærlinger velkommen,
  • stå på for å holde liv i lokalt næringsliv,
  • satse på grønne alternativ, for vi ELSKER nord-norsk natur!

Vi søker en selger som skal dekke markedssektoren fra Gratangen til Målselv, totalt ni kommuner.

Det er strålende hvis du har et stort nettverk i lokalmiljøet, men ikke et krav. Du som søker må være selvstendig, interessert i mennesker og engasjert i å gi kundene våre en god kjøpsopplevelse. Vi ønsker en selger som tar vare på både kundene og sine kolleger, samt har evnen til å ta i et tak der det trengs.

Vi er en familiedrevet bedrift etablert i 1927, og flere av våre ansatte har jobbet hos oss en årrekke. Vi håper at det betyr at vi har en arbeidsplass der kollegaer trives! Våre kollegaer har et spekter av fritidsinteresser som musikk, kunst, ekstremsport, natur, fest, mat og spill - her kan du være deg selv!

Vi tror på at mangfold gir et rikt arbeidsmiljø, har et aldersspenn fra 20 - 65 år samt en høy andel kvinnelige ansatte. "Slættes ikkje værst" for bilbransjen!

Hovedarbeidsstedet er Finnsnes, og enkelte perioder er det behov for støtte ved avdelingen vår på Salangsverket. Du må ha lyst til å drive oppsøkende selgeraktivitet utenfor salgssted, som bilmesser og delta på andre lokale "happenings" der vi kan vise frem fine biler vi har tilgjengelig.

Stillingsandel: 100 %

Oppstart: 4. januar eller etter avtale

Konkurransedyktig lønn, god pensjonsordning og gruppelivsforsikring er en selvfølge for ansatte hos oss

Send inn søknad og CV innen 25. november 2020 på e-post froydis@fordsenteret.no.

Kontakt oss